Ny mobil logo telefonnr sep 2016

Vi hjälper dig med snygg och smart belysning!

Unna dig en trivsam och praktisk belysning och miljöer som får dig att må bra. Vi erbjuder
rådgivning, planering och montering av kompletta ljussättningar.

Med genomtänkt ljusdesign inomhus levandegör vi dina miljöer och skapar upplevelser, energiflöden och sinnesstämningar för att du ska trivas hemma.

Vi kan bistå med belysningsplanering, projektledning och även installation.  För att uppnå bäst resultat är det viktigt att vi blir involverade så tidigt som möjligt i projekten.

Med rätt ljusstyrningslösning kan du skapa 
skräddarsydda belysningslösningar som är enkla att hantera och är energieffektiva. Det inte bara spar energi, det ger även en belysningskomfort som ökar både trivseln och välbefinnandet, vilket är en väldigt stark trend inom belysning just nu.

Vi hjälper dig gärna med konsultation och installation. 

En välplanerad ljussättning skall hjälpa oss att se bättre och ge oss en mysig & trygg omgivning samtidigt som den även ska förstärka det vi vill visa av arkitektur och trädgård.

Vi hjälper dig med all utomhusbelysning så som fasadbelysning, trädgårdsbelysning, garage och garageuppfart.

En välplanerad ljussättning i din trädgård hjälper dig att se bättre, hitta dit du ska och ger en mysig & trygg omgivning samtidigt som den även ska förstärka det du vill visa av arkitektur och trädgård. Vi hjälper dig med all utomhusbelysning så som trädgårdsbelysning, garage och garageuppfart.

Rotavdrag

ROT-avdraget ger dig upp till 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Läs mer & gör en kalkyl.