Ny mobil logo telefonnr sep 2016

Vi hjälper dig med snygg och smart belysning!

Unna dig en trivsam och praktisk belysning och miljöer som får dig att må bra. Vi erbjuder
ljuskonsultation i form av rådgivning, planering och montering av kompletta ljussättningar.

Med genomtänkt ljusdesign inomhus levandegör vi dina miljöer och skapar upplevelser, energiflöden och sinnesstämningar för att du ska trivas hemma.

Vi bistår med belysningsplanering, projektledning och även installation.  För att uppnå bäst resultat är det viktigt att vi blir involverade så tidigt som möjligt i projekten.

Bra fasadbelysning både visar vägen, är trivsam och trygghetsskapande samtidigt som det framhäver och förstärker arkitekturen.

Ta första steget mot en skönare miljö med hjälp av en ljuskonsultation. Vi hjälper dig gärna med allt från förslag till installation.

En välplanerad ljussättning i din trädgård hjälper dig att se bättre, hitta dit du ska och ger en mysig & trygg omgivning samtidigt som den även ska förstärka det du vill visa av arkitektur och trädgård.

Låt oss hjälpa dig. En ljuskonsultation är det första steget.

Den moderna byggnaden dämpar själv ljus och temperatur i rum som inte används. Den skiner upp när personer kommer in, justerar ljusnivåerna beroende på dagsljus och larmar vid inbrott, läckor och eldsvådor.

Du kan integrera fastighetens elfunktioner i ett enda system och få allt att fungera tillsammans!
Det är möjligt att snabbt och enkelt få mycket avancerade funktioner inom till exempel, styrning av inomhusklimat, styrning av belysning och markiser integrerat med olika typer av tidsfunktioner samt funktioner för ökad säkerhet.

Med hjälp av KNX får du en modern fastighetsautomation med kontroll över din energianvändning, samtidigt som du får en fastighet där alla funktioner kan prata med varandra och det finns närmare 400 olika tillverkare över hela världen.


KNX är enkelt att:

  • Projektera
  • Installera
  • Styra – även via Internet
  • Bygga ut


Det har även kommit flera smidiga bluetoothlösningar, vilka är ett enkelt sätt att göra sitt "gamla" hus betydligt modernare. -Plejd och Wiser är två av dem.

Rotavdrag

ROT-avdraget ger dig upp till 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Läs mer & gör en kalkyl.