Ny mobil logo telefonnr sep 2016

Vi hjälper dig med snygg och smart belysning!

Unna dig en trivsam och praktisk belysning och miljöer som får dig att må bra. Vi erbjuder
rådgivning, planering och montering av kompletta ljussättningar.

Ljuskonsult

Vi bistår med belysningsplanering, projektledning och även installation, med andra ord -från gnista till fullt ljus...

För att uppnå bäst resultat är det viktigt att vi blir involverade så tidigt som möjligt i projekten. 
Med 3D-visualiseringar ser ni tidigt hur det kan se ut när det blir färdigt.

Interiörbelysning

Kontor, fastigheter, butiker, bostäder, sommarhus.
Alla behöver de genomtänkt ljusdesign vilken levandegör respektive miljö och skapar upplevelser, energiflöden och sinnesstämningar för både en bättre inomhusmiljö och högre energieffektivitet.

Exteriörbelysning

En välplanerad ljussättning hjälper oss att se bättre, hitta dit vi ska och ge oss en trygg omgivning & en trivsam miljö samtidigt som den förstärker det vi vill visa av arkitektur och trädgård.

Ljusstyrning

Vi installerar ljusstyrning och använder den senaste tekniken med KNX, LED-armaturer, RGB färgsättning och intelligenta styrenheter. Belysning, värme och markiser kan styras via tryckknappar i huset eller på distans via din smartphone eller dator.


Den moderna byggnaden dämpar själv ljus och temperatur i rum som inte används. Den skiner upp när rätt person kommer in, justerar ljusnivåerna beroende på dagsljus och larmar vid inbrott, läckor och eldsvådor.

Du kan integrera fastighetens elfunktioner i ett enda system och få allt att fungera tillsammans! Det är möjligt att snabbt och enkelt få mycket avancerade funktioner inom till exempel, styrning av inomhusklimat, styrning av belysning och markiser integrerat med olika typer av tidsfunktioner samt funktioner för ökad säkerhet.

Med hjälp av KNX får du en modern fastighetsautomation med kontroll över din energianvändning, samtidigt som du får en fastighet där alla funktioner kan prata med varandra.

KNX är enkelt att:

  • Projektera
  • Installera
  • Styra – även via Internet
  • Bygga ut


Givetvis jobbar vi med fler styrsystem än enbart KNX!