Ny mobil logo telefonnr sep 2016

Smarta ljusstyrningssystem

Rätt ljus vid rätt tidpunkt och på rätt plats
– det inte bara spar energi, det ger även en belysningskomfort som ökar både trivseln
och välbefinnandet, vilket är en väldigt stark trend inom belysning just nu.

Med rätt ljusstyrningslösning kan du skapa 
skräddarsydda belysningslösningar som är enkla att hantera och är energieffektiva.

Vi är experter på ljusstyrningssystem och installerar ljusstyrning där vi använder den senaste tekniken med KNX, LED-armaturer, RGB färgsättning och intelligenta styrenheter. Belysning, värme och markiser kan styras via tryckknappar i huset eller på distans via din smartphone eller dator.

Den moderna byggnaden dämpar själv ljus och temperatur i rum som inte används. Den skiner upp när rätt person kommer in, justerar ljusnivåerna beroende på dagsljus och larmar vid inbrott, läckor och eldsvådor.

Du kan integrera fastighetens elfunktioner i ett enda system och få allt att fungera tillsammans! Det är möjligt att snabbt och enkelt få mycket avancerade funktioner inom till exempel, styrning av inomhusklimat, styrning av belysning och markiser integrerat med olika typer av tidsfunktioner samt funktioner för ökad säkerhet.

Med hjälp av KNX får du en modern fastighetsautomation med kontroll över din energianvändning, samtidigt som du får en fastighet där alla funktioner kan prata med varandra.

KNX är enkelt att:
Projektera
Installera
Styra – även via Internet
Bygga ut

Givetvis jobbar vi med fler styrsystem än enbart KNX!

Rotavdrag

ROT-avdraget ger dig upp till 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Läs mer & gör en kalkyl.