Ny mobil logo telefonnr sep 2016

Utomhusbelysning

En välplanerad utomhusbelysning ger ett välkommande och inbjudande intryck vilket betyder mycket för trivseln.  En ljussättning av fasad och den egna trädgården skapar en varm stämning och en känsla av trygghet. En bra och professinellt ljussatt utebelysning  minskar även risken för inbrott och kan höja värdet på fastigheten.

Men du kommer även ha mycket mer glädje och njutning av din  trädgård. Se din utomhusbelysning som en investering i fastigheten istället för en kostnad, det kommer att betala tillbaka sig på många sätt.

Vi erbjuder dig konsultation och hjälp med montering & installation av utebelysning och ljussättning  av fasad och trädgård.
 

En välplanerad ljussättning skall hjälpa oss att se bättre och ge oss en mysig & trygg omgivning samtidigt som den även ska förstärka det vi vill visa av arkitektur och trädgård.

Vi hjälper dig med all utomhusbelysning så som fasadbelysning, trädgårdsbelysning, garage och garageuppfart. Läs mer om fasadbelysning > 

En genomtänkt ljussättning i din trädgård hjälper dig att se bättre, hitta dit du ska och ger en mysig & trygg omgivning samtidigt som den förstärker det du vill visa av arkitektur och trädgård. Vi hjälper dig med all utomhusbelysning så som trädgårdsbelysning, fasadbelysning, garage och garageuppfart.
Läs mer om ljussättning av trädgård > 

Rotavdrag

ROT-avdraget ger dig upp till 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Läs mer & gör en kalkyl.